12 Aralık 2012 Çarşamba

Güzel söz

Eğer dünyada sadece bir kişi görüyor olsaydı , hasta diye onun gözleri sökülürdü.

11 Aralık 2012 Salı

Adam Dediğin Benim Gibi Olur - Erdal Demirkıran


Kitapçıda rastgele elime gelen Erdal DEMİRKIRAN’ ın “Adam Dediğin Benim Gibi Olur” kitabını bir gecede okudum.  Edebi bir eser sayamayacağımız günlük konuşma akıcılığında yazılmış hikayelerin anlatıldığı kişisel gelişim ve özgüven unsurlarına dikkat çekilen bu kitap bütün akşamımı gülümseyerek biraz da düşünerek geçirmemi sağladı. Erdal Demirkıran kimdir sorusuna kendisi  “10 mart 2010 tarihinde saat 10:00 da tüm savaşları bitirecek kişiyim” cevabını veriyor. Ayrıca notere giderek kendini dünyanın en akıllı adamı olarak tescillemiş olan Erdal bey bizlere millet olarak neleri başarabileceğimizin ipuçlarını veriyor.
Aynı akşam Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta’ nın Kalbime Koy Başını Doktor kitabını da okumaya başladım. Ahmet hocamızda tam tersine ülkemizden nobel tıp ödülü alacak bir kişinin çıkmayacağını iddia ediyor kitabında.
Her iki kitabıda okumanızı tavsiye ederim

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...