31 Ağustos 2013 Cumartesi

Engelli Tespit Projesi beğeni topladı

Dursunbey İlçe Sağlık Müdürlüğünün 2013 yılı Haziran ayı içinde başladığı engelli vatandaşların tespit projesini tamamladı.

Dursunbey İlçe sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan ve Türkiye'de örnek olacak engelli tanımlama sistemi projesi beğeni topladı. Sistem'de her ayrıntı tüm detaylarına kadar düşünülürken engelli vatandaşların tespiti bu sayede daha kolay hale geldi.

Dursunbey Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında Dursunbey genelinde 435 vatandaşa ulaşarak demografik ,sağlık , iletişim bilgilerini elektronik ortamda kayıt altına alındı. Kurum bünyesinde programlanan  Engelli Bilgi Sistemi sayesinde internet üzerinden erişilebilen EBS sistemini ilgili kamu kurumlarının hizmetine açıldı. Bu sayede ileriki zamanlarda sisteme dahil olacak vatandaşlar da bilgilerinin sisteme eklenmesi sağlanmış olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...