1 Eylül 2013 Pazar

Bay Memiş Emir Buyurmuş : Aile Hekimleri Nöbet Tutamaz (!)

Sağlık Sen Başkanı emir buyurmuş, aile hekimleri acillerde nöbet tutmasın demiş. Kim tutacak bu nöbetleri ? Bu sorunun cevabını vermemiş. Paramedik arkadaşlarla aynı maaşı alıp 8-12 nöbet tutan , mesleğinin ilk yıllarında meslekten soğutulan yeni mezun hekimler zaten tutar  bu nöbetleri değil mi? Sayın Başkan , siz tıp eğitimi almamış , bir hastanın sorumluluğunu yüklenmemiş ama sağlık konusunda ahkam kesmeye kendini yetkili hisseden bir insansınız. Aile hekimleri o işi yapamaz , bu işi yapamaz; fotokopi, evrak işi yapar. Hasta bakmaz , reçete yazmaz ; iyi de ne iş yapar bu adamlar. Siz aile hekimlerini bırakın da kendi haklarını kendileri savunsunlar. Size mi düştü avukatlıklarını yapmak? Çok biliyorsanız gelin siz tutun acil nöbetlerini.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...