28 Kasım 2012 Çarşamba

Benim çaresizliğim - 600 Tl döner sermaye ile 2500 Tl döner sermayenin farkı

Hekimseniz eş dost ve akrabalarınız hafta sonu, gece yarısı demeden telefonunuzu ararlar ve hastalıklarını, ilaçlarını, raporlarını birçok şeyi size danışırlar. Cuma günü akşam saatlerinde eniştem arıyor yüzüm uyuştu, birazda parmaklarım diyor. Hemen hastaneye gelmesini söylüyorum. Balıkesir Dursunbey' den yola çıkıyorlar ,3o dakika sonra oğlu arıyor "abi , babam bayıldı hiçbir yeri tutmuyor " diyor. Acil servise onlardan 15 dakika sonra ulaşıyorum. Hem diyabet hemde hipertansiyonu olan eniştemin damar yolu açılmış , BT si çekilmiş, rutinleri gönderilmiş ve acil tıp uzmanı başında. Nöroloji icapçı hekimi aranıyor uzun bir order veriliyor ve nöroloji servisine yatışımız yapılıyor. Herşey çok hızlı ilerliyor BT sonucunda hemoroji düşünülmüyor ve iskemik SVO olarak teşhis konuluyor. Buraya kadar herşey hızlı ve olması gerektiği gibi.

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...