28 Ağustos 2013 Çarşamba

Ankara izlenimleri 2.gün

Kötülüğe karşı geliniz.Elinizle. Elinizin uzanamadığı yere dilinizle.Dilinizle olmadı kalbinizle buğz ediniz Hz.Muhammed (Sav)

Biz şuanda elimizle buğz ediyoruz. Dilimiz ve kalbimize henüz sıra gelmedi. Yıllardır insan yerine konmamış Dursunbey'e hizmet etmemize izin vermeyenlere soruyorum.
* Yolsuzluk mu yaptık?
* Devletin parasını mı hiç ettik?
* Adammı kayırdık?

Biz sadece işinizi yapmadığınız için size dilimizle buğz ettik. Yanlışları söyledik. Neden böyle diye sorduk. Siz bunu makamınıza, otoritenize yediremediniz. Biz hakkımızı aramaya size buğz etmeye devam edeceğiz. Durum onu gösteriyor ki sayın bakanımız sesimizi duymadan ben Sağlık Bakanlığı'nın önünden ayrılmayacağım. Aileme , eşime ve dostlarıma içinde bulunduğum bu durumun yaptığım bir yolsuzluk ve usulsüzlükten olmadığını kanıtlamak için açlık grevine kadar her yolu deneyeceğim. Saygılarımla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...