29 Ağustos 2013 Perşembe

Buralarda bizim tanıdığımız herkes ölmüş(!)

Ankara aslında umut şehridir. İş bitirme, işe girme, makama atama hep buradan yapılır. Başı sıkışanın yolunu tuttuğu bu şehirde önce tanıdıklara telefonlar açılır, randevular alınır. "Hallederiz sayın abim" lafının en çok söylendiği şehir Ankara dır. Bizde bu umutlarla geldik, kapı kapı gezip derdimizi anlatmaya çalıştık. Ancak bizim derdimizi dinleyecek, memleket sevdamıza sahip çıkacakların hepsi bu dünyadan göçmüş. Sadece dua ediyor, mekanları cennet olsun diyoruz.




3 yorum:

  1. haydi bakalım şimdide yerel (yandaş) basın size sahip çıksında görelim insanlıklarını

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dursunbey bize sahip çıksın biz memleketimizi terk etmeyiz. Bize Allah razı olsun diyenlerin duaları bizi şeytanın şerrinden korusun.

      Sil
  2. Adsız isimli kardeşim sen olaya hakim değilsin belli.bu dursunbey bi mehmet sarı' yı, bi ibrajlhim hayek'i, bi cemil kıymaz'ı, bi serhat Öztürk'ü, bi mine taşkın'ı bi daha zor görür.

    YanıtlaSil

PARA(L)EL OYUNLAR BUNLAR: BALIKESİR ESKİ VALİSİ AHMET TURHAN, İL ESKİ SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. MUSTAFA ALP AKOĞLAN ve 50 bin PREZERVATİFİN ÖYKÜSÜDÜR.

24/09/2013 tarihinde adaletine güvenip Balıkesir Valisi Ahmet Turhan'a bir mail yazmıştım. "İlçemiz il merkezine 80 km . Sağlık ku...